Za spodbudo, izgradnjo in užitek.

Nova izpostavljena knjiga:

Kje je Bog, kadar boli? Philip Yancey

Knjiga Kje je Bog, kadar boli? že petinštirideset let navdihuje bralce po vsem svetu. Pisec obzirno in čuteče razmišlja o bolečini – telesni, čustveni in duhovni – ter poskuša dognati, kaj je bolečina in zakaj trpimo.

Založba Podvig – krščanske knjige

Na voljo preko 110 aktualnih knjig, ki jih lahko kupite prek spleta. 

Svetopisemska družba Slovenije – TRGOVINA

Svetopisemska družba ima velik nabor Svetih Pisem v različnih verzijah. Poleg tega pa tudi prodajajo drugo svetopisemsko literaturo, e-knjige, ter avdio posnetke. Prebrskajte njihovo trgovino in okrepite vaše poznavanje Svetega Pisma.

Spletna knjigarna Vladavina Kraljestva:

Poleg knjig lahko kupite tudi slavilno glasbo, nalepke in še več – KNJIGARNA.

Knjige iz založbe Vrelec:

Založba je zaenkrat izdala 15 knjig, osem od teh lahko naročite preko njihove strani.

Golo krščanstvo

C. S. Lewis

Eden najbolj priljubljenih in najpopularnejših uvodov v krščanstvo vseh časov je doslej izšel že v milijonih izvodov po vsem svetu.

8 EUR

Prilika o razsipnem očetu

Timothy Keller

Keller z zanj značilnim intelektualnim pristopom k razumevanju krščanstva razkrije ključno sporočilo o Jezusu, ki se skriva v njegovi najznamenitejši priliki.

8 EUR

Paradoks: milost in resnica

Randy Alcorn

Randy Alcorn ponuja preprost, a globok razmislek o podobnosti Kristusu. »Navsezadnje,« pravi avtor, »ne potrebujemo milosti ali resnice. Potrebujemo milost in resnico.«

8 EUR

Odpri mi oči

Hans Finzel

Odlika Finzelovega dela je v tem, da bralca korak za korakom uči, kako naj induktivno metodo proučevanja uporabi pri vsaki posamezni knjigi Svetega pisma.

11 EUR

Stremljenje po Bogu

A. W. Tozer

V tem delu se jasno odraža Tozerjeva želja, da bi slavil Boga in tudi v drugih vzbudil globlje zavedanje o njem. Knjiga bo zvesta sopotnica vsakomur, ki ga žeja po Božjih stvareh.

12 EUR

Skladni z njegovo podobo

Kenneth Boa

Knjiga nam pomaga življenje graditi na biblijskih temeljih. Dr. Boa izčrpno razišče dvanajst pristopov h krščanski duhovnosti in s tem ublaži našo težnjo po ločevanju življenja na posamezne sestavine.

15 EUR

Vodnik po Novi zavezi

Založba Zondervan

Opombe za proučevanje Nove zaveze (prevod opomb k izdaji NIV, založba Zondervan). 628 strani.

20 EUR

Veselje v Kristusu

Michael Reeves

Cilj te knjige je nekaj večjega kot zgolj nova tehnika ali poziv k delovanju. V dobi, ki nas tako rekoč sili, da gledamo sami sebe, nas Michael Reeves vabi, da pogledamo Kristusa. 

8 EUR

Spletna trgovina Zaživi Življenje

Društvo Zaživi Življenje redno izdaja aktualne knjige, ki vsebujejo krščansko ali motivacijsko tematiko. Izdali so knjige Nicka Vujicica, Dr. Eggerichsa (Ljubezen in spoštovanje), ter kar nekaj drugih. Obiščite njihovo spletno trgovino, ter naročite kakšno knjigo zase.