O nas

Društvo Vesela novica je bilo v Sloveniji registrirano leta 1999. Je del organizacije Child Evangelism Fellowship (CEF), ki je bilo ustanovljeno leta 1923 v ZDA in zdaj deluje že v več kot 190-ih državah.

Vsa leta se uspešno trudimo zadovoljiti potrebe otrok in staršev. Do sedaj nam je to uspelo, zato z veseljem nadaljujemo, pa tudi otroci se z veseljem vračajo na naše zimske in poletne tabore, tedenske vesele klube in druga priložnostna srečanja, ki so pripravljena z veliko ljubeznijo.

Za dobro vzdušje, vsebino in raznolikost skrbi skupina animatorjev, ki se nenehno izobražuje doma in v tujini. Da so tabori in druga srečanja še bolj zanimiva, pa velikokrat medse povabijo prijatelje iz tujine, ki popestrijo dogodke s svojimi specifikami in izkušnjami.

Veseli bomo, če se nam vaš otrok lahko pridruži.

Tabori

Zakaj so naši tabori tako posebni?

Zato, ker jih organizirajo in vodijo samo tisti ljudje, ki imajo radi otroke, imajo visoke krščanske in moralne vrednote ter so za to delo predhodno usposobljeni in preizkušeni. Od voditelja pričakujemo, da je zgled in spodbuda otrokom in drugim. Na naših taborih je vsak otrok sprejet kot posameznik, posvečamo se vsakemu otroku posebej. Vsak možen trenutek izkoristimo za pogovor, igro, zabavo, pa tudi za učenje.

V naš program obvezno umestimo zgodbe, ki poudarjajo krščanske in moralne vrednote, te pa črpamo iz Svetega pisma. Želimo, da bi se vsak otrok razvijal na različnih področjih, zato nudimo učenje tujih jezikov, veliko glasbe, ročnih spretnosti, športa, druženja itd.

Globoko verjamemo, da mora otrok rasti telesno, duševno in duhovno. Le če bo zajeto vse troje, lahko postane stabilna, močna osebnost.

Kako se lahko prijavite?

Pritisnite na spodnji gub, ter se prijavite na enega izmed naših taborov.

Super ugodnost!

Možnost plačila na tri obroke. Zadnji mora biti poravnan teden dni pred odhodom. Pri plačilu obvezno navedite ime in priimek otroka ter ime in datum tabora. Prvi obrok se plača ob prijavi na račun društva:

Društvo Vesela novica
Gornji Rudnik II/15
1000 Ljubljana
Št. računa (IBAN): SI56 6100 0001 8726 973

Banka: DELAVSKA HRANILNICA D.D.,
Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana

SWIFT/BIC: HDELSI22

Starši, če boste prijavili več svojih otrok ali če se bo vaš otrok udeležil več taborov, ki jih organizira naše društvo, boste deležni še posebnih popustov.

Kaj je vključeno v ceno?

– organizacija in vodenje programa
– prevoz v obe smeri
– polni penzion
– ročna dela
– učenje angleščine z domačimi govorci

Hvala za razumevanje!

Veseli klubi

Kaj je Veseli klub?

Veseli klub je enourno brezplačno srečanje otrok od 5. do 12. leta.  To je ena glavnih oblik delovanja društva.

Kdaj in kje so Veseli klubi?

Veseli klubi so enkrat tedensko po eno uro med šolskim letom. Veseli klub se po dogovoru z otroki in organizatorji organizira katerikoli dan v tednu, ko se lahko otroci zberejo. Zberejo se v posebnih prostorih, največkrat v domovih.

Kje se Veseli klubi največkrat organizirajo?

Za organizacijo Veselih klubov so najbolj primerni stanovanjski prostori, knjižnice, gasilski domovi ali drugi primerni prostori, ki so največkrat v otrokovi bližini. Tako staršem ni potrebno skrbeti za prevoz otrok.

Kakšen je program v Veselem klubu?

V Veselem klubu otroci pojejo pesmi, se igrajo, ustvarjajo in poslušajo svetopisemske zgodbe, ki so dobra popotnica za pridobivanje in ohranjanje krščanskih in moralnih vrednot.

Na vseh naših dogodkih potekajo tudi snemanja in fotografiranja.

Udeleženci dogodkov in njihovi skrbniki se strinjajo z objavo fotografij za promocijo društva Vesela novica.

Hvala za razumevanje!

Kontakt

Društvo Vesela novica
Gornji Rudnik II/15
1000 Ljubljana

e-pošta: zdturinski@gmail.com
tel. 01 366 20 51

Kontaktni osebi:
Zvonko Turinski (GSM 041 645 441)
Dubravka Turinski (GSM 070 897 955)

Št. računa (IBAN): SI56 6100 0001 8726 973

Banka: DELAVSKA HRANILNICA D.D.,
Miklošičeva 5, 1000 LJUBLJANA

SWIFT/BIC: HDELSI22