O nas

Vsak študent je mednarodno gibanje študentov in dijakov v več kot 190 državah. Drugim pomagamo raziskovati globlje teme življenja ter vere s krščanskega pogleda. Naš cilj v Sloveniji je, da študentje pomagajo drug drugemu, da postanejo to, za kar so bili ustvarjeni, in družbi, da uporabi svoje znanje in sposobnosti, da še drugi lahko uspevajo. 

Verjamemo, da je Sveto pismo še vedno relevantno v naših življenjih danes in da ljudje premalo raziskujemo njegovo resnico, ki je vredna izpraševanja. Nudimo brezplačne duhovne knjige in druge materiale za študente, ki lahko preiskujejo te resnice sami ali z drugimi.

Vsak student je predan temu, da pomaga študentom in dijakom okoli Slovenije, da postanejo vse, kar jim je bilo namenjeno, in da vsak dan delajo spremembo v življenju drugih.

Kje smo?

Dunajska cesta 49,1000 Ljubljana, Slovenija

Ali imate redna srečanja?

Vsak četrtek ob 19:00 med šolskem letom se dobimo v našem študentskem centru za Skup, naš tedensko srečanje za študente in dijake. Pogovarjamo se o odlomku iz Svetega pisma na enostaven in dostopljiv način in uživamo v pogovoru z drugimi. Vsi študentje in dijaki so vabljeni.