Nalaganje dogodki

Zakaj so naši tabori tako posebni?

Zato, ker jih organizirajo in vodijo samo tisti ljudje, ki imajo radi otroke, imajo visoke krščanske in moralne vrednote ter so za to delo predhodno usposobljeni in preizkušeni. Od voditelja pričakujemo, da je zgled in spodbuda otrokom in drugim. Na naših taborih je vsak otrok sprejet kot posameznik, posvečamo se vsakemu otroku posebej. Vsak možen trenutek izkoristimo za pogovor, igro, zabavo, pa tudi za učenje.

V naš program obvezno umestimo zgodbe, ki poudarjajo krščanske in moralne vrednote, te pa črpamo iz Svetega pisma. Želimo, da bi se vsak otrok razvijal na različnih področjih, zato nudimo učenje tujih jezikov, veliko glasbe, ročnih spretnosti, športa, druženja itd.

Globoko verjamemo, da mora otrok rasti telesno, duševno in duhovno. Le če bo zajeto vse troje, lahko postane stabilna, močna osebnost.

Kako se lahko prijavite?

Na levi strani menija izberite tabor, za katerega bi želeli, da se ga vaš otrok udeleži, in termin. Ob izbranem kraju boste dobili še več informacij. Če pa imate še dodatna vprašanja, ste z njimi vedno dobrodošli na telefonski številki 01 366 20 51 ali 041 645 441 (Zvonko Turinski) ali pa nam pišite na elektronski naslov zdturinski@gmail.com. Ko se boste odločili za prijavo, kliknite na PRIJAVNICA in vnesite potrebne podatke.

Podrobnosti

Začetek:
26. junija, 2023
Zaključek:
8. julija, 2023
Cena:
150€ – 170€
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
http://www.veselanovica.si/tabori/

Organizator

Vesela Novica
Telefon
070 897 955
Poglej Organizator spletno stran