Društvo za osebnostni razvoj mladih

Društvo Več je slovenska neprofitna organizacija, ki se ukvarja z osebnostnim razvojem mladih. Že vrsto let ponuja angleške, glasbene in športne tabore tako osnovnošolcem kot dijakom po vsej Sloveniji.

KDO SMO

S pomočjo taborov in drugih dejavnosti, si želimo dijakom in učencem pomagati uspeti v življenju. Naše dejavnosti so zasnovane tako, da dajo mladim priložnost in prostor, kjer se lahko naučijo novih znanj in sposobnosti, kot so vodstvene sposobnosti, ustvarjalnost, delo v ekipi, doseganje ciljev, dobre delovne navade. Vse to poteka v zelo sproščenem in zabavnem okolju, ki temelji na krščanskih vrednotah. Z znanjem, ki ga črpamo iz sodelovanja z organizacijami po celi vzhodni in osrednji Evropi, iz izkušenj več sto taborov in iz skoraj dveh desetletij dela z mladostniki, vam lahko ponudimo zabavno in celostno delo z mladimi.
Vizija Društva Več je videti Božje gibanje med mladimi v Sloveniji, ki so del lokalne cerkve in skozi to spreminjajo družbo.
Misija Društva Več je opremljanje mladih voditeljev, da izpolnijo Jezusovo poslanstvo skozi lokalno cerkev.

Tabori

En teden na taboru lahko za vedno spremeni življenje mlade osebe.

Najstniška leta so bistven čas za razvoj v življenju vašega sina ali hčere. Vabimo vas, da svojemu otroku ponudite priložnost, da sprejme izziv za osebno rast in razvoj preko angleščine, glasbe (Fusion), športa (Edge) in taborov. V svetu, v katerem vse več časa posvečamo tehnologiji, nam te dejavnosti ponujajo naravno okolje, v katerem lahko imamo zdrave odnose v živo in v katerem lahko razvijamo svoje spretnosti.

 

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja o tem, kdo smo, kaj počnemo ali o programih, ki jih ponujamo, stopite z nami v stik. Najlepša hvala.

Društvo Več
Gozdna Pot 1A,
1261 Ljubljana – Dobrunje